Kennel berneramici
KontaktGjestebok
Send oss din tilbakemelding! Klikk her

Gjestebok

Hei er omplasseringsannonsen gjeldende? Lite datoer her. Vi ønsker hund til bruks, ikke eksteriør. 20/12/21
Bjørnar
Hei jeg trenger litt hjelp med min Berner Sennen. Jeg skal dra på ferie den 15 juli og tilbake 31 juli. Er det noen her som kan passe min hund for meg i den perioden? Jeg hadde noen som skulle passe bykkja med jeg fikk forfall. Er det noen som kan hjelpe meg?????
Sigurdur Fridjonsson
Gratulerer. Vakre hunder . Jeg er oppdretter i Brasil
Evandro
God Jul til dere på Kongsberg. Hilsen oss på Toten
Øystein Pettersen
Gratulerer med BIM i Gøteborg. Fantastisk bra jobbet !!
Lien og Gaisha
Heisann. Takk for en koselig dag og ikke minst takk til kokken for all god mat. Valpene var nydelige,og jeg gleder meg til å få en til agder. Klem fra Anne Gunn
Anne Gunn
Hei hei! Har sittet i nesten en time med siden deres når! Kjempemoro å lese valpedagboken og lese om hundene deres. Vi kjenner oss igjen når vi leser om Amicis godhet og ikke minst fascinasjon for myrhull og sølepytter, akkurat som vår Miley! Kjempefin design på siden og mange flotte bilder. Bernerhilsen fra Ida, André og D-G's Miley KuIn :)
Ida Cecilie Fossum
Heisann og gratulerer så masse med fine valper. Så masse gleder og hygge som dere kan se fram til de neste ukene. Det er fantastisk å følge valpene framover. Tiden går fort, så nyt dagene. Lykke til med hele gjengen, og ha en flott 17.mai. Beste hilsen Nina .
Nina Bless
Heisann og hjerteleg tillykke med 7 friske bernerbabyer. Nå har eg drømt meg vekk ei god stund med fantastisk flott hjemmeside, - med fine bilder og info. Det er såå kjekt for oss å følge med på åssen det går, Ønsker dokke ei flott 17. mai i og rundt valpekassen. Me tar oss ein fjelltur før eg skal på ettermiddagsvakt. Ha det bra og lykke til videre. Klem fra oss. irene
Irene Viland, 5576 Øvre Vats
Hei og gratulerer så masse! så deilig at alt later tilå ha gått bra med fødselen! Tenk at dere fikk valpene på Håkons's bursdag! Vi er veldig spente på om det blir valp på oss. Mimrer om hvordan det var å ha valper på vår første hund en gang på 1970-tallet. Vi "gjorde" bare valper i 2 måneder. Hvordan ble kjønnsfordelingen?
Masse hilsner fra Marianne og Tone
Gratulerer med nydelige bernerbebisser,håper det gikk fint for mamma Ghianti under fødselen.kommer nok til å følge med på disse nusselige småtrollene fremover.
irene
Grattis!! :)
Gry
Gratulerer så mye med de skjønne små :)
Inger-Astrid
Gratulerer så masse med syv små nydelige "bamser". Vi krysser fingrene for at en av dem kanskje kan gjøre trønder av seg:) Håper alle har det bra! Vi kommer til å følge spent med på alle bilder og oppdateringer som kommer i tiden fremover ;)
Else Marie Svinsås
De hjerteligste gratulasjoner!!!! Nesesusser til Chianti og alle de små!
Mona og Morten Fjeldheim
Dette er utrolig spennende, håper at fødselen går bra! :)
Spent hilsen fra Marianne og Tone
Varme tanker går til deg og den koselige familien din!Lykke til med fødselen! Vi følger med. med fødselen!
Mona og Morten Fjeldheim
Heisan! Takk for at vi fikk komme til Kongsberg og hilse på! Vi er kjempespente på 5.mai nå, selvfølgelig. Følger med på siden her og ser hvordan det blir med hvalpekullet.Håper at vi fremdeles er aktuelle som hvalpe"foreldre". Hilsen Gro og Alf Henriksen
Gro og Alf Henriksen
Hei alle sammen! Vi følger spent med på drektigheten og håper det blir fine valper om ca 5 dager!
Hilde og Asgeir
GRATULERER med Ghanti og lykke til videre..- tenkjer dokke er i "lykkelige omstendigheter " alle sammen. Nyt det!! Me følger spent med dokke.. Klem fra oss alle i Vats
Irene Viland, 5576 Øvre Vats
Ønsker dere en riktig GOD PÅSKE! Krysser fingrene for at det blir valper på dere i mai. Hilsen Britt
Britt
Hei! ;) Kjempefin hjemmeside dere har! ;)
Gry
Gratulerer med dagen, kjære lillesøster Amici. Glad i deg.
Achilles
Hei! Gratulerer med flotte resultater i Tromsø! Klem fra Britt
Britt
Heisann!! Hjerteleg tillykke med kjempepresentasjoner I Tromsø. Jammen bra at du fekk lokka "an far"med på tur nordover, -og Ghanti og mamma`n dei hadde ein strålande dag i ringen begge dagar. Me e såå stolte av dokke.. Mange goe klemmar t dokke alle, - ikkje minst t Amici fra Irene og Kompis.
Irene Viland, 5576 Øvre Vats
Hei Ghianti. Gratulerer med flotte plasseringer i Tromsø :-)
Hedda
Heisan! Koselig hjemmeside - alltid gøy å finne nye kjente i cyberspace, problemet er jo bare at den daglige runden tar lenger og lenger tid...!
Hilde, Kendo, Lilja & Jumper
Hei ! Det gjekk litt fort i svingane her, men vil takka foe ei flott utstilling og ein kosleg samling etterpå. Vel blåst !! Helsing Gerda !!
Gerda Hagerup
Hei !
Gerda Hagerup
Velkommen til Buskerudutstillinga lørdag 19 september!
ELSE MARIE
Heisann
Nina Bless
Hei og gratulerer med gjestebok på ei flott web-side! No gler me oss til å koma til den første Buskerud-utstillinga,- lykke til!! Helsing Kari og Fanaberner'ns Milo Milano
Kari
Gratulerer med kjempefin hjemmeside og masse flotte bilder! Har ikke fått sett på alle enda, men skal nok gjøre det etterhvert. Hilsen Britt
Britt
Flott nettside og fantastiske hunder!
Simen
Grattulerer med ny side, du har gjort en kjempejobb med publiseringen:)
Kjetil Moy
Tips en venn Legg til i favoritter Skriv ut
© Copyright 2009, Kennel Berneramici Webdesign og webutvikling av A2N Digitalbyrå/ Reklamebyrå
 
Forsidenl Om-ossl Våre hunderl Nyheter l Avll Kontakter l Linker l In English
W3C XHTML 1.0 |  W3C CSS Level 2
Forsiden mailto:elsemariesundgaard@me.com Sidekart Søk