Kennel berneramici
AvlMaGhi-M litter born 05.05.2010Dagbok fra 3 uker til 8 uker / Diarry from 3weeks to 8 weeks

Hva skjer a......


 En vemodig helg går mot slutten. Nå har alle M-MaGi valpene kommet trygt  til sine  nye hjem og begynner å finne seg til rette. Det var tungt å ta farvel med alle sammen, men trøsten har vært alle smilene da dere fikk deres lenge etterlengtede valp. Vi vet at alle sammen kommer til trygge gode hjem dere de får være BLI MED hunder! Takk for all hygge og gode tilbakemeldinger! Vi gleder oss til å holde kontakten med dere alle! Nøl ikke med å ta kontakt om det er noe!
Valpenes sider vil bli oppdatert etterhvert, men med en valp værende igjen og jobb som venter i morgen vil det ta litt tid.
  Flokken vår er utvidet med et nytt medlem. Nå gjelder det å finne rytmen i en ny hverdag. Musella greide å få seg en ekstra slant edle dråper i kveld mens de store følger nøye med på hva som skjer i nabolaget. Kanskje de ser etter alle som har reist... Ghianti tumlet litt rundt i huset etter at valpegrinda på terrassen og i stua var fjernet. Skulle gitt mye for å vite hva hun tenkte da!


er klar for nye utfordringer.

(det var en kjær nabo som drev ordspill med navnene Maxi og Ghianti og vi kan ikke si oss annet enn enig)
En ny uke har rast avgårde og det går ubønnhørlig mot slutten på valpetiden her hos oss. I løpet av uken har endelig kabelen blitt lagt. Takk for tålmodighet til dere som har ventet på jentene deres. Mitzi reiste dagen før hun fylte 8 uker, resten av gjengen reiser i løpet av helgen. Den siste uken har vi brukt til å forberede valpene på den store verden. Korte og lange kjøreturer, oppsøkt bylarmen og hjemmebesøk hos andre medforskjellige hunderaser i alle aldre.


Tiden går bare så utrolig fort, det er fredag 25 juni og vi er inne i den siste helgen med hele gjengen. Hans-Reidar har også hatt ferie denne uken. Vi har vært ute og kjørt bil flere ganger, vi har vært på besøk hos onkel Jan-Erik og løpt i den store hagen hans, noen av valpene har vært på nabobesøk osv. Ikke minst har vi hatt besøk av spente valpekjøpere og gode bernervenner. Valpene syntes det var ekstra stas å få besøk av berneren Greta Gummigunda av Hiselfoss på 11 uker og hennes "søskenbarn" schâferen Ixie på 7 måneder."Arbeidsuken" ble avsluttet med et veldig hyggelig besøk hos veterinærene Erdal og Johansen og ikke minst dyrepleier Hege på Drammen Dyreklinikk. De tok imot oss med varme og glede!

Alle valpene var til vår store glede sunne og friske, og ikke minst trygge og selvsikre i nye og spesielle omgivelser.


I tillegg til helseundersøkelsen ble valpene chippet og vaksinert mot Parvovirus. Tusen takk for suveren omtanke og oppfølging gjennom fødsel og valpetid. Det er alltid betryggende å vite at man har døgnvakt i ryggen om noe skulle oppstå.
Nå gjenstår det å tildele valpene sine flotte M navn. T2 ble til Mitzi i kveld. Flere kommer etter i løpet av helgen! Endelig skal de få sine flotte M-navn! Gratulerer Gro og Alf i Lier- det gjorde godt å se jenta "vår" sove godt hos dere!

  

 Maggan og Pappa Maxi beundrer en MaGhi.
Hva bor i disse herlige krabatene?
 Morfar og en MaGhi utforsker hverandre. 9 år og sprekere enn noen gang!
  Her er noen glimt fra den store familiehelgen vår. Dere får ha oss unnskyldt kjære valpekjøpere, snart er det deres tur til å nyte gleden!Det har vært stort for oss å ha Leiv Fredrik og hans samboer Kristine hjemme og samtidig få besøk av Morfar Pablo og menneskene hans, Pappa Maxi og menneskene hans og flere bernervenner med. (ikke alle på en gang) Alle valpene møtte nye hunder og mennesker med trygghet. Vi koste oss alle sammen. Etterpå har vi hatt et par rolig dager i finværet ute på plenen der valpene virkelig har fått utfolde seg og lære seg lyder av ymse slag. Mye av papirarbeidet har også blitt gjort unna.Fikk forresten en naboklage i dag, dere må utvide inngjerdingen så valpene kan rømme inn til oss!
I kveld har vi vært ute på biltur. Etter 2 km kjøring fulgte fri utfoldelse i en stooor hage! Jett om de koste seg.


   
 Kult å få "storebror"Leiv Fredrik hjem fra Stavanger
Coming star?
Jeg vant sier H2

Hipp hurra for tante Aida i Sandefjord som ble champinon i dag søndag  20.06.10! Vi skulle gjerne vært der og delt gleden med deg og mennesken dine. Men bare pass deg vi stiller med et helt fotball lag på neste " kamp"! 
 
 Hundeglade Pia fra Tønsberg demonstrerer ordet
 KONTAKT!


 
  

17.06.10. Valpene er 6 uker.
 Tid for preging! Endelig har finværet kommet og vi kan være masse ute. Nå er dagene så morsomme at de burde vart mye lenger. Alle valpene ser ut til å være gode og trygge på nye mennesker og omgivelser. Tittuten 35 er for øyeblikket en magnet. Naboer, venner, familie, kollegaer og valpekjøpere koser seg ute på plenen. Mest av alt gleder vi oss nå til at studentene, Leiv Fredrik og Kristine kommer hjem fra Stavanger i morgen. Det var vår sønn Leiv Fredrik som en gang ville ha berner.....det endte i

BERNERAMICI=BERNERVENNSAP for resten av livet!


  

Finnes det noe vakrere på jord???


 Det er lørdag 12 juni. I dag skal vi lære valpene at enkelte dager kan være helt rolige med bare familen kos og hygge sammen. De skal også lære at pappaer(ikke mamma her i huset) ser på fotballkamper og kan brøle høyt om ballen finner et eller annet mål, det er bare sånn det er , de er ikke sinte!!!! Noen av valpene skal få sitt første bad i dag, andre skal klippe klørne sine, og siste gjengen skal telle tenner!


  
 
 Tid for mat.
TID FOR LEK
Vi storkoser oss om dagen, men skal være ærlige nok å si at det er mye arbeide og til tider lite søvn.Det meste annet er på vent for tiden. Skal bli godt med en laaaang tur i skogen igjen også!
 En hvil.

  


 Tusen takk til alle som har tatt turen for å hilse på oss! Og enda større takk til dere som tålmodig venter på å få komme på besøk. Det er så hyggelig for oss og viktig for valpene å møte dyreglade mennesker i alle aldre. "Kafe Tittut "utvider stadig åpningstidene så vi ser fram til de 3 siste ukene med den store flokken. Det er nå det virkelig blir gøy med krabatene samtidig som avreisedato kommer nærmere, til glede for 6 familer, men stort vemod for oss. Trøsten er at de kommer til gode hjem alle sammen.(og matmor her får beholde gullklump) Dessverre er det også noen vi må skuffe, vi skulle hatt så mange flere...
 


Det er utrolig så fort tiden går. I dag 9 juni er valpene 5 uker gamle. Vi har hatt noen flotte sommerdager med mye tid ute sammen med gode naboer og valpekjøpere. Vi har bare kost oss!
Men det er ikke lett for et bursdagsbarn å få oppmerksomhet i disse valpetider! Kaffen, kaka og jubilanten fikk bare vente!!!!!!!
I dag roper vi hurra for mammaen til Amici, hun har fått 3 valper som har samme far som våre valper!
Velkommen til verden!

  
 
   

 

En ny epoke har startet. Valpene nærmer seg 4 uker. Det er mandag 31.05.10, endelig er været så fint at vi kan få lov til å gå ut for første gang. Det var mystisk og spennende. Etterpå var det godt med mat og en hvil!

 
  

Endelig kom valpene ut! Naboene har ventet tålmodig på utsiden, derfor var det ekstra stas for en stolt matmor å utvide valpenes verden da finværet kom. Vi har hatt en litt trasig helg da jurbetennelse kom som kastet over Ghianti rett før helgen. Takket være god veterinærhjelp har hun vært en god mor på tross av smerter. Tappert har hun gitt valpene på på de 7 friske jurene så alle har lagt fint på seg. Nå gleder vi oss til fine dager ute. Sosialisering av maGhi-M-ene skal bli en fornøyelse med alle som er klar til å hjelpe oss i alle aldre. Det er også hyggelig å vise fram til små til spente valpekjøpere!
  Ellers har helgen gått med til å kose oss masse med valpene, samtidig som vi sniker inn håndtering av ører og lapper, kikker på tenner og klipper klør. Det gjeveste for valpene tor vi er å få komme ut på golvet til Tante Amici. Det er så morsomt å bite henne i snuten og finne på sprell med henne. Når Amici synes det blir for mye legger hun framlabben forsiktig over valpen og sier tydelig demp deg litt nå lille venn!

Nyter han solen denne karen tro?

Tips en venn Legg til i favoritter Skriv ut
© Copyright 2009, Kennel Berneramici Webdesign og webutvikling av A2N Digitalbyrå/ Reklamebyrå
 
Forsidenl Om-ossl Våre hunderl Nyheter l Avll Kontakter l Linker l In English
W3C XHTML 1.0 |  W3C CSS Level 2
Forsiden mailto:elsemariesundgaard@me.com Sidekart Søk