Kennel berneramici
Våre hunderBERNERAMICI´S MUSELLA MAGHI +

C I B Berneramici's Musella-MaGhi

SORGEN ER BUNNLØS. MUSELLA SOVNET STILLE INN  12.10.2017 PÅ FREDRIKSTAD DYREHOSPITAL MED DYKTIGE GODE MARTINE SAMMEN MED OSS PÅ EN AV DE TYNGSTE DAGENE.
Martines siste ord: Du er en stjerne. Ja du var og er en stjerne for oss.
Nå er du fri for plager


​​

Follow her history:

Musella a few minutes old! She was our girl from that second. She  is going to be a good mix of her mother and father! 06.04.2014 she became CHAMPION.


Musella 11 weeks old. She is a wonderful girl. Everybody loves her!
  

 
 Musella 6 måneder/month! Godjenta vår!
Dommer Wenche Eikeseth beskriver henne slik:
Velutviklet med utmerket benstamme. Ennå noe uferdig hode. Velkroppet og velvinklet med utmerket pels og farge. Beveger seg meget godt!

Musella har blitt 8 måneder gammel og fikk en velfortjent Hederspris og 3 plass i 6-9 mnd klassen på My Dog i Gøteborg!Musella 13 måneder gammel / Musella 13 mounts

 
  

Musella har lært seg å svømme i dag 6 august. Musella on her first svimming trip.

Her har jeg svømt i dag. I have been svimming here!

Et år har gått og Musella vokser seg stadig vakrere. Hun er en herlig blanding av sim mor og far. Stor og kraftig som sin far, men fått med seg det feminine fra sin mor. Høsten 2011 ble hun 3 beste tispe med reservecert på Dansk Vinnerutstilling! Vi var ikke lite stolte da hun plasserte seg som nr 3 i åpen klasse på WORD CLUB WINNER SHOW 2012 i Salzburg i mai!Hør bare hva dommer Britt Nyberg sier om henne 15 juli 2015:
Meget vakker tispe av utmerket type. Vakker profil, tiltalende hode og uttrykk, kraftig men feminin i hodet. Sterk hals. Meget god bedde og dybde i kropp. Utmerket vinkler foran og bakpart. God bredde i front. Flytende og elegant i bevegelser. Meget tiltalende i i fargene og korrekt pelskvalitet. Harmonisk inntrykk!

6 beste tispe på norsk vinnerutstilling 2012. Her slår jeg mammaen min for første gang!


Musella på 3 års dagen sin.

 
 En gledens dag ved Mjøsa. Musella tok sitt andre cert og ble beste tispe foran mestvinnende de siste 3 årene!

 
 Et fantastisk øyeblikk. Musella kopierer sin mor Int CH Ghianti og blir beste tispe og tar sitt første Cacib på International utsilling i Herning 02.11.2013.
Mange tanker raste gjennom hodet i denne stunden. Sorgen og savnet av Ghianti er tung å bære, men når hun har gitt oss en datter som fortsetter der hun slapp selv, er vi utrolig takknemmelige og stolte av dem begge! Det kom noen tårer i denne stunden, av både glede og sorg.
BIR Zenedin Zenedan av Hiselfoss BIM Berneramici`s Musella MaGhi
Dommr Einar Paulsen


06.04.2014 Musellafortsetter å kopiere sin mor!

EXL 1 AKK CK CERT BIM CACIB i Bergen til stor jubel i og rundt ringen. Trenger vel ikke si at det kom noen tårer i øyekroken igjen. Mamma sin gode gode Musella dette er mere enn vi turte å drømme om!

Norsk og Dansk Champion!!

Nå er du halveis til å virkelig kopiere din mor, International............


BIR VDH LU Nord UCH, KBHV 13Calfridas Kinetic Kansas Knight - BIM N UCH DK UCH Bereramici´s MusellanMaGhi

 Finally time to celebrate MUSELLA with good friends! Of cause with Musella wine, and Easter egg for the  dogs the week after.

 Musella 2 beste tispe på Moelvspesialen!
gMusella 5 år gammel
Musella 2 BTK med cert og rec cacib My dog 2016. Nordisk Champion!


Musella BIM med sitt 3 CACIB i Trondheim

 
 
 

Vi er så ufattelig stolte av deg!
Takk for all gleden Musella. Du gav alt til det siste! Jenteturen til Piteå der du ble Internasjonal Champion vil for alltid være et dyrebart minne. Bare du og jeg delte alt!!!! Som du fortjente halve entricoten!!!!!
Så fikk vi noen fine uker med helgene på hytta der du trivdes aller best. En drøy uke før du ble akutt syk løp du glad og fornøyd en mil oppe i fjellet. Hva du skjulte for oss Musella. Hjertet ditt hadde omfattende skader der hjertemuskulaturen var erstattet med bindevev. I tillegg ble du rammet av en svært aggresiv lymfekreft de siste ukene.


Jenta mi du har satt dype dype spor. Hvil i fred.


Her starter Musella sitt nye liv. Bla med knappene, kjør slideshow eller trykk på bildene under slideshowknappen for store bilder.Musella og Marco, de andre har reist hjem til sine. Vi fikk en tur i skogen og enda en natt sammen.
Tips en venn Legg til i favoritter Skriv ut
© Copyright 2009, Kennel Berneramici Webdesign og webutvikling av A2N Digitalbyrå/ Reklamebyrå
 
Forsidenl Om-ossl Våre hunderl Nyheter l Avll Kontakter l Linker l In English
W3C XHTML 1.0 |  W3C CSS Level 2
Forsiden mailto:elsemariesundgaard@me.com Sidekart Søk